Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase mămici din muzica românească, iar Nicholas și Amelie îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi. Artista a dat indicii că și-ar mai dori un copil, iar mesajul pe care l-a postat pe Instagram a fost destul de clar. 

Elena Gheorghe îmbină perfect viața de familie cu muzica și a lansat săptămâna trecută o melodie nouă, împreună cu Christian D și Dony. Pe plan personal este împlinită și are o familie superbă și se gândește să o extindă. Artista a răspuns la întrebarea de pe buzele multora și a dat indicii că își dorește să devină mămică din nou. Elena s-a întâlnit pe holurile unei televiziuni de la noi cu Nicole Cherry, la rândul ei viitoare mămică. Elena a pus mâna pe burtica lui Nicole și a imortalizat momentul. ”Și dacă se ia, îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry, arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!

Elena are un băiețel de nouă ani și o fetiță de patru și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou. Artistei i s-a făcut dor de un bebeluș, după cum a dat de înțeles pe Instagram și nu ar fi exclus ca Elena Gheorghe să fie următoarea graviduță din showbiz.