Kylie Jenner se menține cu brio în fruntea clasamentului de pe Instagram. Miliardara continuă să adune milioane de like-uri la imaginile pe care le postează și, acum cu atât mai mult, de când este însărcinată, lumea empatizează cu postările ei. Nerăbdarea fanilor de a-l cunoaște pe cel de-al doilea copil al lui Kylie se vede, iar numărul de like-uri vorbește de la sine.

Kylie Jenner și-a uimit fanii cu cel mai recent anunț. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să rămână însărcinată, mai ales că situația ei cu fostul iubit, Travis Scott a fost mereu una incertă. Se pare că miliardara a decis să îi mai acorde rapperului încă o șansă și, mai mult decât atât, a considerat că încă un copil le va face viața mult mai frumoasă. La începutul sarcinii, Kylie s-a ascuns foarte mult, dar lipsa petrecerii aniversare a ridicat multe semne de întrebare, așa că a decis, într-un final, să recunoască că este însărcinată.

Videoclipul în care Kylie a dat vestea cea mare familiei a făcut înconjurul internetului instant, iar secțiunea de comentarii a fost plină de felicitări din partea fanilor. De departe, cea mai emoționată a fost mama lui Kylie, Kris Jenner care adoră copiii și care nu se aștepta la asta, acum, din partea lui Kylie.

Cât de sexy este Kylie cu burtică?