DJ Project a început anul cu dreptul. DJ Maxx și Gina Manzotti au făcut echipă cu EMAA și au lansat „La timpul lor”. Dacă nu i-ai dat play, încă, te avertizăm că vei face o obsesie pentru ea.

Vibe-ul DJ Project este unic, iar în piesa „La timpul lor”, băieții și-au pus, din nou, amprenta. EMAA are voce perfectă pentru ca această piesă să fie ascultată on & on. "La Timpul Lor" este compusă de Andy Platon, Gino Manzotti și EMAA.

EMAA a fost una dintre revelațiile anului trecut în muzica românească. Artista a început 2021 în forță, iar ”Zburătorul” a fost una dintre cele mai tari piese din prima parte a anului și a adunat peste cinci milioane de vizualizări pe YouTube. La scurt timp după lansarea melodiei, EMAA le-a făcut cadou fanilor și versiunea live session a piesei, care s-a difuzat în premieră pe ZU TV. 

Câteva luni mai târziu, EMAA și-a unit forțele cu băieții de la Carla's Dreams, iar ”N-aud” se bucură de peste 31 de milioane de views, în două luni de la lansare. Acum, EMAA a revenit cu prima ei colaborare cu DJ Project. 

Dă-i play!