În ultima perioadă, Selena Gomez a decis să fie mult mai rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Dacă în ceea ce privește partea profesională este transparentă, atunci când vine vorba de planul sentimental, artista este foarte secretoasă.

De când a depășit epoca Justin Bieber și The Weeknd, Selena Gomez nu a mai avut niciun iubit sau, cel puțin, nu unul pe care să îl prezinte comunității sale de fani. Sel s-a refugiat în muncă și în dezvoltarea afacerilor pe care le deține, că a și uitat să se mai relaxeze.

Anul trecut, vedeta a fost în centrul atenției după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Chris Evans, actorul care joacă rolul lui Captain America. Totul a fost doar un zvon, iar Selena și Chris sunt doar prieteni foarte buni.

Future boyfriend?! Cine este bărbatul alături de care s-a distrat Selena Gomez în Portofino
Profimedia

Selena Gomez, dispusă să acorde o nouă șansă iubirii?

Zilele acestea, TikTok-ul a fost invadat de o serie de imagini și filmulețe care o prezintă pe Selena Gomez în timp ce se relaxează în Positano. Toate bune și frumoase. Totuși, partea interesantă de abia de acum urmează. Sel nu a fost singură. Vedeta a fost însoțită de un bărbat misterios. Mulți s-au grăbit să concluzioneze că este Chris Evans. Well, identitatea lui este alta.

Cel care a însoțit-o pe Selena în escapada ei este nimeni altul decât Andrea Iervolino. Andrea are 34 de ani și este un producător și regizor de origine italiană. Bărbatul a produs multe filme care au fost nominalizate la Venice International Film Festival. Momentan, nici el și nici Selena nu au oferit mai multe detalii, dar fanii cred că apropierea dintre cei doi nu este deloc o coincidență.

Selena Gomez și Andrea nu s-au întâlnit pentru prima dată acum. Cei doi se cunosc din 2019, iar anul acesta, au mai bifat o întâlnire pe yacht.