Zayn Malik și Gigi Hadid se descurcă excelent în ipostaza de părinți și nu au apelat la bone sau ajutoare pentru a avea grijă de fetița lor. Cei doi împacă foarte bine cariera cu viața de familie și, în timp ce Gigi Hadid își face timp pentru proiectele pe care le are în calitate de model, Zayn se ocupă de muzică atunci când doarme cea mică. 

Gigi Hadid și Zayn au devenit părinți la vârste foarte tinere și multă lume s-a întrebat cum se descurcă să împace carierele cu viața de familie. Fetița lor, Khai, îi ține în priză non-stop, dar cei doi par a face față cu brio și nu se plâng, nici nu apelează la ajutoare. Zayn a povestit recent, în cadrul unui podcast, cum reușește să compună muzică și să stea și cu fetița lui. Chiar dacă ziua e tătic full time, Zayn profită de somnul bebelușului său pentru a face ceea ce îi place cel mai mult: muzică. 

”Am petrecut foarte mult timp împreună cu fetița și iubita mea. Atunci când am la dispoziție după-amiaza pentru mine, compun. Iar Gigi e foarte ok în privința asta. Am compus albumul nou cu gândul la copilul meu. E parte din mine și vreau să împărtășesc asta cu toată lumea”, a povestit Zayn. Artistul a mai dat interviuri în trecut, în care a povestit că venirea lui Khai în viața lui și a lui Gigi Hadid a fost o binecuvântare și că statutul de părinte, deși e plin de provocări, nu i se pare deloc dificil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)