Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista are mii de fani care îi știu toate piesele și care îi scandează numele la concerte, însă nu mulți știu că iubita lui Alex Velea mai are un prenume.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Iubita lui Alex Velea și-a cucerit de-a lungul timpului fanii cu piesele pe care le-a lansat, cu felul ei de a fi și, de ce nu, cu postările din social media. Fiecare apariție de-ale artistei reprezintă o sursă de inspirație pentru cei aproape trei milioane de fani. Antonia este foarte transparentă atunci când vine vorba de publicul ei și niciodată nu s-a ferit să răspundă chiar și la cele mai incomode întrebări.

Păzea că vine! Antonia, la un pas de scandal cu soțul Andrei. ”Penibil. Răutate în prime time”

Ceea ce nu mulți știu este faptul că Antonia mai are un prenume. Artista mai are trecut în buletin numele de Clara. Cei care o urmăresc pe Antonia pe TikTok au putut vedea numele ei complet pe biletul de avion către Maldive. 

Mulți dintre cei care îi urmăresc pe Anto și Alex s-au întrebat când se vor căsători cei doi și se pare că ziua cea mare este mai aproape decât se așteptau fanii. Alex și Antonia nu sunt foarte entuziasmați de acest moment, mai ales că ambii au mai trecut prin câte o căsătorie anterioară.

”Ne încurcă pandemia, nu prea suntem vaccinați. Dacă nu se termină pandemia asta, facem nunta în curte, vine tata, vine mama. Nu vrem o nuntă mare. Din păcate, vreo 100-200 invitați tot o să vină. Noi am mai făcut fiecare câte o nuntă. Vrem să fie ceva restrâns, intim, să ne simțim bine, nu să fim stresați. Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos. Avem nași, dar nu spun încă cine sunt. Dacă am trăit așa până acum, de ce să ne grăbim.”, a spus Alex în emisiunea Extra Night Show.

@antonia

##foryou ##tiktokromania ##goviral ##travel

♬ Taste It - Ikson