Antonia își ține mereu fanii la curent cu update-urile din viața ei, atât cea personală, cât și cea profesională, dar nu mulți dintre urmăritorii artistei știu că aceasta are o soră vitregă.

Toți fanii Antoniei știu că aceasta are trei copii, pe Dominic și pe Akim, al căror tată este Alex Velea și pe Maya căsătoria anterioară. Ceea ce nu mulți știu este faptul că Antonia mai are și o soră vitregă care momentan nu îi calcă pe urme. Alessia este campioană la înot și provine dintr-o altă relație a tatălui său, Mihai Iacobescu. Alessia are 10 ani, iar la vârsta asta se poate lăuda cu numeroase trofee și titluri câștigate la competiții de înot.

Matchy-matchy! Antonia și Rihanna au făcut o pasiune pentru aceeași piesă vestimentară. Cui îi stă mai bine?

Chiar dacă nu locuiesc împreună, Antonia și Alessia se înțeleg de minune. Artista a declarat de nenumărate ori cât de mândră este de sora ei. ”Suntem în relații foarte bune. Mă înțeleg de minune cu actuala soție a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetița lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri” declara la un moment dat Antonia.