Zilele trecute, Bebe Rexha a dat totul din casă și a spus că visul ei de a colabora cu Dua Lipa și cu Rita Ora pe aceeași piesă nu a devenit realitate din cauza faptului că cele două artiste nu se suportă. Acum au ieșit la iveală detalii pe care fanii nu le știau, iar o poză din trecutul celor două a devenit virală.

La prima vedere ai fi tentat să crezi că singurele lucruri pe care le au în comun Dua Lipa și Rita Ora sunt originile (ambele sunt din Albania), talentul și frumusețea. Pe lângă astea, cele două artiste au un trecut pe care nu îl pot șterge cu buretele și chiar dacă acum nu sunt în cele mai bun relații, se pare că bunicii lor au fost prieteni cândva. Zilele astea, a reapărut o imagine pe care tatăl lui Dua Lipa a postat-o în 2019. În poza urcată pe Instagramul lui Dukagjin fanii au putut să îi vadă pe bunicii celor două artiste suprinși în 1960 stând la masă împreună. ”Tatăl meu, Seit Lipa și domnul Besim Sahatciu. Bunicii lui @dualipa și @ritaora stând la masă în anul 1960 în Peja #grandfathers #friends.” a scris tatăl lui Dua Lipa în descrierea imaginii.

Cât despre neînțelegerile dintre cele două artiste, Bebe nu a dat prea multe detalii și nici nu a spus care este adevăratul motiv al tensiunilor dintre ele. ”Nu înțeleg care este mai exact problema lor. Am crezut că dacă vom colabora, voi reuși să aduct să aduc pacea între ele. Mi-ar fi făcut mare plăcere să lansez o piesă pe care să o cânt alături de Dua, Rita și Ava Max. E ciudat, pentru că nu sunt suficiente femei puternice în industria muzicală, iar noi am putea schimba asta.