Începutul de an îl găsește pe Eminem mai energic ca niciodată. Rapperul a reaprins scânteia scandalului dintre el și un alt coleg de breaslă, iar ceea ce se întâmplă i-a luat pe mulți prin surprindere.

Eminem și Snoop Dogg nu se mai înțeleg deloc bine. În astfel de situații cea mai întâlnită metodă de afirmare a punctului de vedere sunt diss track-urile. Relațiile dintre cei doi s-au răcit după ce Snoop Dogg a primit un refuz din partea lui Eminem. Rapperul nu a vrut să apară pe albumul pe care Snopp l-a lansat în 2020.

Mai mult, nici Snoop nu s-a lăsat mai prejos. În vara anului trecut, într-un interviu acordat celor de la The Breakfast Club, Dogg a spus că Eminem nu este printre rapperii lui preferați. Cel puțin, nu printre primii zece.

”Eminem! Speranța albă! Rapperii albi nu vor fi niciodată respectați. Dre l-a pus pe Eminem în poziția în care poate fi considerat printre cei mai buni zeci rapperi. Eu nu am aceeași părere. Asta s-a întâmplat deoarece el este cu Dr.Dre și Dr.Dre l-a ajutat să descopere cea mai bună versiune a lui”.

Acestea sunt cele două piese prin care cei doi se atacă: