Viața lui Kim Kardashian merită transpusă într-o carte. Miliardara este în plin proces de încheiere a mariajului cu rapperul Kanye West și de abia de acum ies la iveală detalii picante.

O fi fost Kanye primul în topuri, dar cu siguranță nu a fost primul în viața lui Kim Kardashian. Miliardara are o listă destul de mare de parteneri și, în timp ce unii și-au văzut de viața lor, alții de abia de acum deschid cutia Pandorei. Este și cazul lui Drake care de abia acum a prins curaj să i se confeseze lui Kanye și să îi spună tot ce s-a întâmplat între el și Kim.

Life before Kanye. Șapte parteneri pe care i-a avut Kim Kardashian și despre care nu multă lume știe

După ce s-a aflat ăn online că Kim și Kanye divorțează în mod oficial, fanii cuplului au început să caute și să afle care sunt adevăratele motive ale separării. Unul dintre zvonuri susține că Drake și Kim ar fi avut o aventură, iar asta l-a făcut pe Kanye să nu mai vrea să aibă o relație cu Kim. Drake se pare că nu are nicio problemă cu aceste speculații, ba mai mult, le alimentează. 

În cele mai recente piese lansate, Drake aruncă cu versuri către Kanye:Da, probabil ar trebui să leg o conexiune cu Yeezy, am nevoie de Iisus / Dar imediat ce am început să-mi mărturisesc păcatele, el nu m-a crezut”.