Ceea ce avea să fie o escapadă minunată pentru Dorian Popa s-a transformat în câteva minute într-un coșmar. „Hâtz Johnule” a fost percheziționat de către autoritățile elene, iar momentul nu a fost deloc plăcut.

Dorian Popa le-a povestit fanilor că a trecut prin cel mai stânjenitor moment din viața lui. Vloggerul a intrat într-un magazin din Grecia, iar acolo se află și un tonomat cu iarbă pentru că, în Grecia, marijuana este legală. Glumeț din fire, Dorian nu s-a putut abține și a vrut să facă cîteva ironii la adresa acestui fapt, doar că lucrurile au degenerat. 

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică. Am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus.

Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel. Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a spus Dorian Popa.