Justin Bieber continuă seria dezvăluirii familiei. După ce l-a prezentat Marelui Internet pe fratele lui, Jaxon, acum a venit vremea ca fanii artistului să facă cunoștiință cu sora lui.

Justin Bieber este un familist convins, iar asta se vede cu ochiul liber din postările de pe Instagram. Atunci când nu este alături de soția lui, Hailey, artistul petrece timp alături de familie. Chiar dacă pandemia l-a ținut departe de cei dragi, Justin și-a făcut timp și, la început de an le-a prezentat fanilor și ceilalți membrii ai familiei sale. Artistul a început cu fratele lui mai mic, Jaxon, iar acum a venit rândul surorii sale, Jazmyn Bieber să fie prezentă pe Instagramul lui.

Justin este fratele mai mare, iar asta îl face să privească cu nostalgie cât de repede se maturizează Jaxon și Jazmyn. ”Sora mea crește atât de repede”, a scris artistul în dreptul imaginii cu Jazmyn. Chiar dacă Jaxon și Jazmyn nu sunt la fel de celebri ca Justin, cu siguranță este foarte cool să fii frate sau soră cu Bieber. Lucky them!