Am trăit să o vedem și p-asta! Avem încă o dovadă că muzica de la noi este și pe placul internaționalilor. Stați să vedeți ce melodie i-a pus capac lui Snoop Dogg!

Snoop Dogg face ce face și tot către România trage. După ce a confundat Bogotá cu Bogata, un sat din Mureș, de data asta, Snoop s-a asigurat că merge la sigur. Rapperul a postat un filmuleț pe Instagram în care se simte extraordinar de bine pe melodia lui Florin Salam, ”Acum după pandemie lumea nu vă mai știe”. Și nu, nu e fake! Chiar dacă până acum au existat pe TikTok zeci de filmulețe editate cu Snoop și alte piese de la noi, acum totul este cât se poate de real.

Filmulețul a reușit să adune aproape un milion de vizualizări, iar printre comentarii majoritatea sunt în limba română. ”Vărule, ce dor îmi era de tine!”, ”Un Rege ascultă alt Rege”, ”Snoop a dat de muzică adevărată!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Printre cei uimiți, dar încântați de videoclipul lui Snoop Dogg se numără și Florin Salam care nu a putut să se abțină și l-a repostat pe rapper, alături de mesajul ”Mulțumesc că mă asculți, rege!”

Enjoy the moment!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)