Jonas Brothers au revenit cu forțe noi și și-au propus să realizeze cât mai multe proiecte. Uite ce metodă wow au abordat aceștia pentru a marca evoluția lor ca artiști.

Nick Jonas a afirmat de multe ori că atât el, cât și frații lui se pot împărți în două etape: înainte și după Disney.  Cei trei au realizat o sedință foto specială, plină de emoție și nostalgie, sentimente pe care și le doresc să le trasmită și fanilor. Colecția uimitoare de poze marchează transformările uimitoare ale acestora și a avut ca punct de inspirație cele mai importante realizările ale artiștilor.

Documentar nou Jonas Brothers. Află când se lansează!

”Nostalgia este o stare de spirit din care nu poți evada. Nu suntem, neapărat, definiți de acei ani, dar, cu siguranță, au contribuit la evoluția noastră ca oameni și ca artiști. Ne-am distrat la această ședință foto. A fost ca o lansare pe lună. Ne-am amintit cu plăcere de fiecare moment.”, a declarat Nick.

Joe a declarat că nu poate să uite momentele dificile din viața de artist: ”Îmi amintesc cum trebuia să ne cenzurăm. Cred că fiecare artist a făcut asta, la un moment dat. Erau momente în care trebuia să adoptăm atitudinea unor puști, deși noi eram, deja, adolescenți”.