Lidia Buble a cântat luni seara în #OrașulFaptelorBune, dar a profitat de ocazie pentru a le face și o vizită în casă DJ-ilor Radio ZU.

Bubbly a ajuns luni seara în Orașul Faptelor Bune de la Universitate. Și dacă tot a ajuns până acolo, nu doar că a cântat pe scenă, dar a intrat și în casă, pentru a le face o vizită celor 8 DJ Radio ZU responsabili cu faptele bune.

Mihai Morar i-a făcut turul și i-a prezentat casa. Au imortalizat momentul chiar în dormitorul băieților. Lidia a primit și hanorac cu ”Orașul Faptelor Bune” și s-a bucurat să fie alături de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă – The Hitman, Popescu, Flick, Emma și Tea Teodorescu și să vadă cum prind viață minunile.

 

 

M-am simțit acasa in Orasul Faptelor Bune @radiozuoficial @mihaimorar

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Poveștile se scriu în Orașul Faptelor Bune, de la Universitate. DJ-ii Radio ZU sunt online 24/7, iar minunile au început deja să se întâmple. Ai o poftă sau vrei să îndeplineșt o moftă? E foarte simplu: trebuie să intri pe http://radiozu.ro/orasulfaptelorbune și să dai click pe ”Înscriu o poftă” sau ”Îndeplinesc o moftă”, în funcție de ce dorești să faci.