Irina Rimes a renunțat la coafura care a consacrat-o: părul lung, drept, cu breton și s-a tuns scurt, și-a filat părul, iar fanii au recunoscut-o cu greu.

Artista se pregătește și de lansarea noului album, care va avea premiera pe 15 mai și pe care fanii îl așteaptă cu sufletul la gură și de lansarea unei noi piese alături de Mahnut Orhan, “Nu vreau”, despre care nu a spus prea multe, ci doar că se va lansa pe 22 mai.

“Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. “Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau sa îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau sa urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei.”, spunea ea despre piesă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt Cosmos … get the hoodie from my online shop shop.irinarimes.ro

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes) pe