Se spune că frumusețea şi talentul se moştenesc în familie. Este şi cazul surorilor Gheorghe. Elena Gheorghe are o soră cu care se poate mândri. În urmă cu câțiva ani, când aveau aceeaşi culoare de păr, lumea le confunda pe stradă.

Ana ar fi putut face şi muzică, la fel ca sora ei, dar a ales un alt drum - jurnalist, blogger şi mai nou cochetează şi cu moda. "Jumătatea" blondă a Elenei Gheorghe s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, dar nu şi de cea a rețelelor de socializare.

De ziua ei, Elena Gheorghe i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste și a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apar amândouă. Ce zici, seamănă?

 

 

Astazi este despre ea, despre sora mea care imi este alaturi de cand aveam 11 luni. Sunt foarte bogata ca o am, e o bunatate de om cu care am crescut, cresc si voi creste, mai intai am impartit aceleasi jucarii, aceleasi haine, mai apoi aceleasi bucurii, aceleasi probleme, am mers impreuna la gradinita, la scoala , am stat in aceeasi banca, liceul ne-a despartit dar ne-am intalnit la facultate si dupa ce ne-am casatorit am decis sa locuim in acelasi loc, deci practic suntem inseparabile. E genul acela de om care rezolva 1450 de chestii intr-un minut si mai are si zambetul pe buze(🤔 cum face???), genul de prietena care se gandeste mai intai la tine si apoi la ea, genul de om care iarta si uita imediat, genul de mama cu copilul dupa ea oriunde, genul de sotie trup si suflet, la bine si la rau acolo, suna incredibil stiu dar asa e sora mea si cine o cunoaste stie despre ce vorbesc. La multi ani si iti multumesc pentru cei 32 de ani pe care i-am petrecut impreuna, la mai multi inainte, iti doresc un viitor stralucit, presarat cu florile dragostei si ale iubirii! Sa ai o viata lipsita de griji si sa te bucuri de familia ta! @pirvulescuana #alwaystogether 👭

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on