După ce zilele acestea, a fost foarte sincer cu fanii lui de pe rețelele sociale și le-a vorbit despre o perioadă mai grea din viața lui, Connect-R are o altă supriză pentru ei.

Artistul și-a făcut o schimbare de look, pentru care a fost lăudat de admiratorii care i-au spus că îi stă mult mai bine așa. Mai exact, Connect-R a renunțat la barbă și s-a tuns acasă, pentru că în această perioadă saloanele și frizeriile sunt închise. Acest lucru nu l-a împiedicat pe artist să-și facă o schimbare de look.

Connect-R le-a povestit recent fanilor și despre mai multe probleme pe care le-a avut în trecut. ”Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc să fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu domle, eu sunt Omul!», a spus el.