De multe ori se întâmplă să vezi un videoclip și să nu fii atent la artist, ci la partenera lui din clip. Fetele care dansează pe lângă Luis Fonsi sau Maluma nu au cum să fie trecute cu vederea. Unde mai pui că, o parteneră frumoasă în videoclip este o rețetă (aproape) sigură de succes. Ele sunt tipele care te-au înnebunit în clipurile muzicale din ultima vreme:

Dacă te-ai uitat măcar o dată la clipul ”Despacito”, nu aveai cum să rămâi indiferent la mișcările tipei care îl seduce pe Luis Fonsi. Are 29 de ani, se numește Zuleyka Rivera și îți spunem doar atât: în 2006 a câștigat titlul Miss Universe. A cochetat cu televiziunea și apoi cu moda, iar de când cu ”Despacito”, și-a câștigat și mai mulți fani.

A doua piesă de anul acesta în topul vizualizărilor este ”Shape Of You”. Fata care îl ”antrenează” pe Ed Sheeran se numește Jennie Pegouskie, iar aerul ei exotic i-a adus un rol în clip. Interesant e că inițial era asistent de producție și trebuia să găsească o fată pentru rol. Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește, așa că a ajuns să fie chiar ea partenera lui Ed Sheeran.

Maluma a cucerit planeta în 2017 cu ”Felices Los 4”, o piesă în care cântă despre faptul că e dispus să accepte o relație cu o femeie infidelă și să fie fericiți toți. Dar cine e tipa care l-a dus pe Maluma la a face un astfel de compromis? Se numește Natalia Barulich, este actriță și fotomodel și presa a scris că ar fi avut o relație cu artistul după ce s-au încheiat filmările.

 

baby lover

O postare distribuită de Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) pe

 

Is that for me ? ☺️ #Natalia

O postare distribuită de Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) pe

Johanna Bros îi ”torturează” pe băieții de la Ofenbach în videoclipul ”Be Mine”. Mișcările ei de dans i-au făcut pe mulți să suspine. E actriță și regizor și nu e la prima apariție pe sticlă.