Beyonce spune “Ring the Alarm”, noi spunem să daţi share. Beyonce chiar a pozat topless pentru o revistă din Statele Unite ale Americii, iar fotografiile sunt… superbe!

Nu ştim dacă v-aţi gândit sau nu la prostii, dar vă anunţăm că nu e cazul să o faceţi. E drept, Beyonce a fost fotografiată topless, dar şi-a acoperit sânii cu mâinile. Cântăreaţa are o imagine impecabilă, cu un look ce aduce mult cu cel al actriţei Marilyn Monroe.

Pictorialul pentru revista “Out” nu e unul oarecare şi nici faptul că Beyonce a pozat topless nu e întâmplător. Cântăreaţa vrea să tragă un semnal de alarmă asupra egalităţii dintre bărbaţi şi femei:

“Femeile ar trebuie să fie sigure pe sexualitatea lor. Există standarde diferite atunci când vorbim despre sexualitate. Bărbaţii sunt liberi, iar femeile nu. E o nebunie. Suntem nişte victime, iar femeile nu merită asta. Poţi să fii o femeie de afaceri, o mamă, o artistă şi o feministă. Poţi să fii orice îţi doreşti tu şi, în acelaşi timp, să fii o fiinţă sexy!”

Prieteni, Beyonce Knwoles! 

Sursa: Out Magazine

ÎN GALERIA FOTO GĂSIŢI MAI MULTE FOTOGRAFII DIN PICTORIALUL FĂCUT DE BEYONCE PENTRU REVISTA OUT

Pictorialul apare fix în ziua în care Beyonce şi Jay-Z sărbătoresc şase ani de căsătorie. Pentru a celebra momentul cei doi au plecat într-o scurtă vacanţă în Republica Dominicană. De acolo ne zâmbeşte Beyonce.