Din ce în ce mai multe vedete internaționale aleg să pozeze în stare naturală pe copertele revistelor și să dea un exemplu tuturor femeilor. Christina Aguilera a dat tonul, în urmă cu câteva luni, iar acum Beyonce îi calcă pe urme. 

Queen B. apare pe coperta revistei Vogue fără niciun pic de machiaj sau Photoshop. Diva celebrează frumusețea naturală și trăsăturile pe care le-a căpătat corpul ei în urma sarcinii cu gemeni. Beyonce a dat un interviu în care a vorbit despre acceptare, despre body confidence și despre cât de important este să luăm lucrurile așa cum vin și să le lăsăm să evolueze natural. 

”Aveam 98 de kg în ziua când i-am născut pe Rumi și Sir. A trebuit să stau la pat o lună. Sănătatea mea și a copiilor mei erau puse în pericol, așa că am făcut cezariană de urgență. Am avut nevoie de timp să-mi revin, să mă recuperez. Am acceptat felul în care arăta corpul meu. Cred că e important ca oamenii să se accepte în stare naturală”, a spus Beyonce, explicând că acesta este și motivul pentru care a ales să pozeze așa într-una dintre cele mai citite reviste din lume.