Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți cu normă întreagă, dar asta nu-i împiedică să lipsească de la activitățile lor. Cei doi au fost surprinși pe străzile din Los Angeles, iar Sophie arată uimitor.

Sophie și Joe Jonas și-au început în mod oficial cel mai important rol din viața lor, cel de părinți. Sophie a fost foarte discretă pe toată perioada sarcinii și a născut la un spital din Los Angeles o fetiță perfect sănătoasă al cărei nume este Willa.

Joe și Sophie au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Los Angeles, respectând toate măsurile de siguranță. Actrița din ”Game of Thrones” a atras atenția tuturor. Sophie este într-o formă de zile mari și se pare că obiectivul ei este de a ajunge la dimensiunile dinaintea sarcinii. Am putea spune că nu mai are chiar atât de mult de lucru. 

”Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special.”, arată comunicatul transmis de reprezentații celor doi către Entertainment Tonight.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primeras fotos de Joe y Sophie luego de haberse convertido en padres por primera vez . Fueron vistos caminando por su vecindario el día jueves, en LA. .••• First pictures of Joe and Sophie after they became parents for the first time. They were seen walking through their neighborhood on Thursday, in LA _____________________________________________ Jonas Brothers Chile Fans Club Oficial 🇨🇱 • Instagram: jonaschilefc • Twitter: jonaschile • Facebook: jonasbrotherschileoficial #jonasbrothers #jonasbrotherschile #repost #joejonas #sophieturner #jophie #love #instagood #kevinjonas #nickjonas #photooftheday #jb #follow #likeforlikes #instalike

A post shared by JONAS BROTHERS CHILE 🇨🇱 (@jonaschilefc) on