Katy Perry a adus-o pe lume pe micuța Daisy și atât ea, cât și Orlando Bloom sunt în culmea fericirii. Pentru curioșii care se întrebau cum arată artista după naștere, Katy a elucidat misterul.

Katy Perry a început cel mai greu, dar și cel mai frumos rol din viața ei. Artista se ocupă de fetița ei, Daisy Dove Bloom și, oricât de greu este, Katy nu se plânge. Mai mult decât atât, a profitat de puținul timp liber pe care îl are și a postat pe Instastory o imagine recentă cu ea.

Fanii au putut să o vadă pe artistă în lenjerie și ocupată cu ”jobul” de mamă. Katy a făcut haz de necaz și a spus că aceasta este ținuta pe care ea a pregătit-o pentru VMA.

”Suntem plini de dragoste și entuziasm odată cu venirea pe lume în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită precum a noastră.  Am decis să facem o pagină de donații pentru a sărbători venirea pe lumea a lui Daisy Dove Bloom”., a scris Katy în ziua venirii pe lume a micuței.

Sursa foto: JustJared