7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care a fost montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.

Ana-Maria are doar 21 de ani și își dorește o centrală termică pentru ea și familia ei, iar mesajul ei a fost: „Sunt Ana, studentă în anul 3 și locuiesc cu mama, frate și bunica. Tatăl nostru a decedat acum 3 ani și ne descurcăm din ce în ce mai greu. Locuim la bloc, dar condițiile nu sunt tocmai favorabile deoarece nu avem centrală termică si ne încălzim cu o aerotermă și un convertor care nu încălzește mai deloc. În sufragerie, bunica se încălzește cu un calorifer electric, apă încălzim la aragaz. Ne este foarte greu, dar sper să trecem cu bine. Atât eu, cât și fratele meu, în vârstă de 9 ani, răcim foarte des din această cauză".

Oameni cu multă căldură în suflet i-au adus fetei zâmbetul pe buze și căldură în casă de sărbători. Cei de la Ariston îi vor dărui centrala mult dorită.