FORZA ZU 2015 a fost cel mai urmărit eveniment transmis de o televiziune din România! Cel mai mare concert din țară a fost din nou lider de audiență!

FORZA ZU a cucerit România într-o seară impresionantă în care zeci de mii de oameni au făcut istorie în Piața Mare din Sibiu împreună cu cei mai tari artişti din muzica românească. 

Întregul concert a fost transmis în reluare duminică, 24 mai, iar ZU TV a reușit o performanță remarcabilă nu doar pentru nișa posturilor muzicale, ci pentru orice tip de televiziune din România. ZU TV a fost a treia televiziune din România în topul audiențelor, pe targetul 15-34 URBAN, după Antena 1 şi PRO TV, o performanță pe care nicio televiziune de muzică nu a reuşit-o vreodată.

ZU TV  a fost lider detașat cu reluarea celui mai mare concert din România, astfel că FORZA ZU a fost cel mai urmărit canal de muzică! Performanța aceasta dovedește încă odată că FORZA ZU este un eveniment de referință pentru toți cei ce iubesc muzica românească!

Ați urmărit concertul live și ați vrut să retrăiți cele mai frumoase momente a doua zi, când FORZA ZU s-a văzut integral în reluare! Pe lângă performanța incontestabilă, este cea mai mare răsplată pentru toți oamenii implicați în acest eveniment unic!

Sâmbătă, 23 mai, FORZA ZU s-a văzut în direct la ZU TV, iar cea mai cool televiziune de muzică a avut audiențe remarcabile în timpul desfăşurării evenimentului (18:00 - 01:00). ZU TV a fost lider absolut de audiență pe nişa posturilor muzicale.

Emoționant, spectaculos, magic, de poveste, perfect! Așa a fost la Forza ZU 2015. Am scris istorie alături de noi și de cei mai tari artiști, pentru al cincilea an la rând. De la an la an concertul FORZA ZU devine mai frumos, așa că promitem să facem istorie în continuare, cu voi și pentru voi!

Forza ZU 2015: MAGIE, POVESTE, EMOȚIE, NEBUNIE!

Mulțumim, Sibiu! Mulțumim, România! Sunteți minunați!