Cel mai mare concert din România devine și mai mare. Pe 21 mai, ne adunăm cu mic, cu mare, în Piața Constituției din București, să facem frumos. Avem peste 50 de artiști care au confirmat prezența și numărăm împreună zilele până la concert.

Dacă ești în București, chiar n-ai voie să lipsești! Îți dăm 10 motive să vii la Forza ZU și garantăm că va fi cel mai tare concert!

1. Cel mai mare număr de artiști care urcă pe aceeași scenă: 50 cele mai tari nume din insdustria muzicală românească îți cântă live, pe aceeași scenă.

2. Începem cu un super show marca Rockstar Energy Drink, care să te introducă în stare și să-ți dea o doză de adrenalină.

3. La 16:00, Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Energy K îți fac pielea de găină cu un warm up FORZĂ, care să te pregătească pentru ce urmează.

VIDEO: Delia a făcut repetiția pentru Forza ZU 2016. A cântat ”Ce are ea” live în studio

4. Buzdu și Morar dau startul concertului la 16:30 și vor fi alături de tine până la final, să-ți prezinte fiecare artist.

5. E cel mai mare concert din România cu intrare liberă.

6. E în București, în Piața Constituției. E foarte simplu de ajuns din orice punct al orașului.

7. E pe 21 mai, adică de sfinții Constantin și Elena. Ce mod mai frumos de a-ți sărbători ziua de nume?

ASCULTĂ! Acesta este imnul Forza ZU 2016!

8. Vremea va fi frumoasă, numai bună pentru un super concert în aer liber. A vorbit Buzdu' la meteo și ne-a promis că nu plouă. :)

9. În afară de muzică, vor fi o mulțime de momente epice. Îți aduci aminte momentul de anul trecut, cu luminile de la telefoane?

10. E al șaselea an de Forza ZU. Dacă nu ai reușit să ajungi la Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca sau Sibiu, trebuie să vii la București să vezi de ce suntem în stare!

Mai vrei? Te lăsăm cu aftermovie-ul de anul trecut: