Rihanna face bani din orice, iar acum a decis să își închirieze una dintre proprietăți. Riri pune la bătaie conacul pe care îl are în Beverly Hills, contra unei some ”modice” de 80.000$. 

Reședința impresionantă pe care Rihanna a plătit 13.8 milioane de dolari este numai bună de închiriat, potrivit Daily Mail. Riri a decis să facă bani din locuința situată într-o zonă selectă a Hollywood-ului și să o închirieze. Conacul are o suprafață de 7.628 de metri pătrați, cinci dormitoare și șapte băi. Locuința a fost construită în anii '30 și are o curte imensă, terasă, piscină și spa. Din interior nu lipsesc sala de sport modernă și dotările de lux. Rihanna a decis să renunțe la conacul ei, după ce și-a cumpărat o altă locuință, în imediata vecinătate. 

Hotness alert! Rihanna, la un pas de un accident vestimentar. Cum arată rochia care i-a pus probleme?

Riri a plătit, la începutul anului, 10 milioane de dolari pe o reședință aflată chiar lângă conacul pe care vrea acum să îl închirieze. Așadar, cei care vor decide să plătească 80.000$ pe lună pe chirie vor sta în casa Rihannei și vor fi și vecini cu ea, în același timp. Mai mult vedete internaționale dețin locuințe pe care le închiriază în zonă. Madonna și Mariah Carey au case de închiriat chiar pe aceeași stradă. 

Așa arată locuința pentru care Riri a pus anunț de închiriere: