Ben Affleck a tras sperietura vieții lui. Samuel Garner, fiul actorului a fost protagonistul unui accident care s-a soldat cu pagube financiare destul de semnificative, dar și cu câteva momente zdravene de panică.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au simțit în weekend că le fuge pământul de sub picioare. Cei doi se aflau la 777 Exotics, o reprezentanță auto recunoscută pentru bijuteriile pe patru roți pe care le are în portofoliu, în momentul în care s-a produs tragedia.

Nimeni nu își explică cum a ajuns Samuel la volanul unui Lamborghini Urus de sute de mii de euro. Puștiul de 10 ani a dus joaca la un alt nivel și, într-o clipă de neatenție, a lovit un alt bolid, un BMW alb.

Ben s-a dus imediat să vadă cum se simte fiul lui, l-a luat în brațe și și-a asumat toate daunele. Mașina nu este deloc una ieftină. Bolidul costă aproape 1.500 de dolari pentru a-l închiria o zi, iar prețul lui de cumpărare se ridică la 250.000 de dolari.

Jennifer s-a logodit de curând cu Ben Affeck și, deși părea simplu să te reîndrăgostești, JLo demonstrează că actorul trebuie să respecte câteva condiții de foc. Și pentru ca totul să fie de necontestat, diva a făcut un contract prenupțial.

Jennifer Lopez a avut mai multe relații eșuate, așa că nu mai vrea să sufere. De data asta, artista și-a luat măsuri serioase de precauție și a ajuns la concluzia că varianta salvatoare este un contract prenupțial. Vedeta a fost destul de drastică și, oricât de mult l-ar iubi pe Ben, nu l-a menajat deloc.

Potrivit celor de la American Post, contractul conține mai mult condiții care nu au fost dezvăluite. Una singură a atras atenția mai mult și este cea care se referă la pretențiile de ordin sentimental. Mai exact, JLo i-ar fi impus lui Affleck să întrețină relații intime cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)