Billie Eilish vrea să cucerească toate domeniile. Artista bifează record după record în topurile muzicale și pe Instagram, iar acum vrea ca fanii ei să îi facă loc în bibliotecă. Adolescenta minune a muzicii se pregătește să lanseze prima ei carte și deja a arătat și primele imagini. 

Pe lângă documentar, în acest an, Billie Eilish pregătește și un photo book, o carte plină de poze selectate de ea. Billie Eilish va lansa cartea în variantă fizică, dar și ca e-book acompaniată de un audiobook, pe data de 11 Mai 2021.

În carte, fanii vor găsi povești care nu au mai fost expuse până acum, amintiri din viața personală și cariera artistei, de la începutul ei până la momentul în care a atins succesul, dar și câteva amintiri alături de părinții ei. Unde mai pui că toată această poveste despre drumul său în viață este povestită chiar de către Billie! 

Despre prima ei carte, Billie Eilish declară: “Am petrecut numeroase ore, în multe luni, căutând prin albumele de familie, alegând fiecare poză din aceasta carte. Sper să o iubiți la fel de mult ca mine.”