Kanye West șochează din nou. Tocmai când fanii credeau că acesta s-a liniștit și că se bucură de succesul albumului ”DONDA”, Kanye aruncă bomba: a reușit în sfârșit sa să își schimbe complet numele.

Divorțul nu i-a prea priit lui Kanye West. Rapperul vrea să lase totul în trecut și deja a făcut primul pas. Kanye a renunțat complet la numele lui și a trecut de la Kanye Omari West la... Ye. Foarte original! Kanye s-a gândit la acest nume pentru că de ceva ani a tot lansat încălțăminte sub acest brand, iar astfel, fanilor le-ar fi mult mai ușor să se obișnuiască cu el.

Kanye a completat acum câteva săptămâni toate actele necesare și se pare că a făcut această schimbare din motive personale. Kanye nu are de gând să păstreze niciun nume dintre cele actuale, potrivit documentelor depuse la Curtea Superioară din Los Angeles. Kanye a completat actele de pe 11 august, dar abia la jumătatea lunii septembrie și-a făcut curaj să le depună. Nu este pentru prima dată când fostul soț al lui Kim dorește să renunțe la numele lui. În 2018, acesta posta pe Twitter un mesaj prin care îi informa pe toți: ”Nu mai sunt Kanye West... de azi, sunt Ye.”