Pe final de an, Miley Cyrus a detonat bomba! Artista a lansat videoclipului piesei ”Prisoner”, o colaborare cu Dua Lipa, iar internetul a stat în loc. Cât de bine sună piesa?

Miley Cyrus și-a anunțat fanii acum ceva timp pe Instagram că la finalul lunii acesteia va lansa albumul ”Plastic hearts”. Până atunci, artista a decis să mai reducă din nerbădarea fanilor și a lansat piesa ”Prisoner”, o colaborare cu Dua Lipa.

Fanii celor două au presimțit că artistele pregătesc ceva pentru că au fost de multe ori surprinse împreună pe străzile din Los Angeles.

Miley va lansa ”Plastic hearts”, un album de cover-uri ale legendarei trupe heavy metal și pe care fanii îl vor putea asculta începând cu data de 27 noiembrie.

”Dacă citiți asta, deja știți că vă iubesc și că vă apreciez super mult! Am început albumul aceasta acum mai bine de doi ani. Am crezut că am terminat totul, albumul, piesele când, dintr-o dată, totul s-a șters. Totul s-a schimbat. Mi-a ars casa în flăcări, dar am găsit inspirația în cenușa ei.”