În 2015, la doi ani de la moartea lui Paul Walker, Meadow, fiica actorului, a dat în judecată producătorul mașinii cu care acesta a făcut accidentul, în urma căruia și-a pierdut viața.

Meadow Walker a deschis un proces împotriva gigantului Porsche, după ce tatăl ei și-a găsit sfârșitul într-un model Carrera GT. Fata susține că Paul Walker a fost condamnat la moarte de designul mașinii. Actorul, care se afla pe scaunul din dreapta atunci când a avut loc accidentul, n-ar fi murit la impact, ci din cauza arsurilor. 

Ancheta a stabilit că Paul Walker a mai trăit câteva minute după ce mașina care se deplasa cu o viteză de 160 de kilometri la oră a lovit copacul, dar a fost blocat în centura de siguranță. Explozia și flăcările i-ar fi adus sfârșitul.

Reprezentanții Porsche anunță acum că procesul s-a încheiat pe cale amiabilă. Compania a refuzat totuși să precizeze în ce constă acordul. "Disputa judiciară a fost rezolvată cu acordul celor două părți implicate", a precizat constructorul german de automobile de lux.