Anul acesta, premiile VMA au luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta ca evenimentul să mai aibă loc, având în vedere regulile impuse de pandemie și, de departe, cel mai uimitor moment al serii a fost cel al bătaii de pe red carpet.

McGregor și Machine Gun Kelly au fost în centrul atenției la VMA și nu tocmai într-un mod pozitiv. Ceea ce se anunța a fi un eveniment lipsit de incidente s-a transformat într-o bătaie, iar asta aproape că a umbrit momentele pe care restul artiștilor le-au pregătit. De unde a început totul? Potrivit celor de TMZ, Conor ar fi vrut să facă o poză cu Machine, dar acesta l-a refuzat. McGregor nu a avut nevoie de prea multe motive pentru a sări la scandal. A fost nevoie de intervenția paznicilor pentru ca cei doi să fie despărțiți. Nici iubita lui Machine Gun nu a scăpat, aceasta fiind victima colaterală până la sosirea forțelor de ordine.

Megan Fox, iubita lui Machine Gun Kelly a fost toată seara în centrul atenției datorită ținutei sale. Aceasta a optat pentru o rochie transparentă care a lăsat aproape totul la vedere și nu a renunțat la ea nici măcar când a urcat pe scenă. Aceasta împreună cu prietena ei, Kourtney Kardashian au anunțat ultimul moment muzical al serii care a aparținut iubiților celor două, Machine Gun Kelly și Travis Baker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)