J Balvin a lansat acum ceva timp cel mai colorat album din cariera, ”Colores”. Artistul a profitat de ocazie, a urmat exemplu lui Travis Scott și a bifat un parteneriat cu unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food.

Vă mai amintiți de inițiativa lui Travis Scott de a face fapte bune alături de McDonald's? Se pare că asta l-a inspirat și pe J Balvin. Artistul a dus totul la un alt nivel și, pe lângă meniul personalizat din restaurante, Balvin a realizat și un videoclip foarte interesant. Fanii au ocazia să îl vadă pe artistul latino în toate ipostazele unui angajat la Mc.

Mai mult decât atât, J Balvin a lansat și un merch în colaborare cu lanțul de fast-food. Artistul este pus pe fapte mari și încearcă să fie din ce în ce mai ocupat pentru a nu avea din nou probleme cu depresia. ”Am avut parte de mai multe provocări. De data asta, este vorba despre anxietate și depresie. Nu-mi place să joc teatru și să spun că sunt fericit și totul din jurul meu este perfect. Sunt la fel ca orice om. Sunt fragil și vulnerabil.”, a spus Balvin pe Instagram.