Acum câteva luni, Maluma se certa cu Neymar pentru fosta lui iubită, Natalia Barulich. Pretty boy, dirty boy s-a calmat și se pare că a fost lovit de săgeata lui Cupidon.

Maluma și Natalia Barulich au format unul dintre cele mai hot cupluri și chiar dacă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului, cei doi nu au rezistat mai mult de 2 ani. Despărțirea lor nu a fost una tocmai pașnică.

Natalia l-a criticat pe Maluma în toate interviurile pe care le-a dat după despărțire, spunând că este mult prea ocupat și că niciodată nu a avut timp pentru ea. La scurt timp după, Natalia a apărut pe aceeași copertă cu Neymar și și-au asumat noua relație.

Neymar și colegii lui au început să facă ironii și să cânte piesa lui Maluma, ”Hawai”, iar asta l-a înfuriat atât de mult pe artistul latino încât și-a șters pentru câteva zile contul de Instagram.

Acum, Maluma pare că și-a găsit alinarea în brațele Susanei Gomez, iar cei doi par deja couple goals. Maluma și Susana au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din L.A, îmbrăcați la fel. Momentan, cei doi nu au declarat nimic, dar se pare că artistul a postat și în luna aprilie o imagine cu o femeie, dar toată lumea a crezut că este vorba de sora lui.