Pe cât de bine suna anul trecut pentru G-Eazy, pe atât de prost a început 2021. Artistul se lăuda cu relația sa cu celebra actriță din serialul ”Pretty little liars”, Ashley Benson, dar se pare că iubirea dintre ei nu a fost de lungă durată.

G-Eazy face ce face și se pare că este din ce în ce mai atras de statutul de burlac. Nimeni nu s-ar fi așteptat la despărțirea asta, mai ales că anul trecut cei doi pozau mereu în cuplu perfect. G-Eazy și Ashley păreau a fi pe aceeași frecvență și au lansat chiar și o piesă împreună, ”All The Things You're Searching For”.

Motivul despărțirii dintre rapper și Ashley Benson, din ce spun surse apropiate de-ale cuplului ar fi chiar infidelitatea artistului. G-Eazy a avut mereu succes la femei și, trebuie să recunoaștem că îl ajută și fizicul și carisma. Chiar dacă cei doi nu au declarat nimic oficial, se pare că Ashley deja i-a dat unfollow rapperului.

”Lui Ashley nu-i plăcea felul în care se comporta atunci când era cu ea. Ea a fost cea care a vrut ca relația să se termine. Știa că G-Eazy este infidel, dar toate presupunerile i s-au confirmat atunci când relația a început să fie serioasă.”, a declarat o sursă pentru E! News.

Oooopss! That's a serious thing!