Fetele de la Blackpink le-au luat fața băieților de la BTS și au devenit prima trupă K-pop care are patru videoclipuri de peste un miliard de vizualizări pe YouTube. Piesa ”As If It’s Your Last” este ultima care a depășit borna de un miliard. 

Blackpink se laudă cu patru videoclipuri de peste un miliard de vizualizări pe YouTube și i-a depășit pe băieții de la BTS, care au doar trei. ”As If It’s Your Last” a fost piesa care le-a purtat noroc și, la aproape patru ani de la lansare, a depășit pragul de un miliard de views pe YouTube. Nici nu este de mirare că fetele au deja patru clipuri care se laudă cu această cifră rotundă, având în vedere că dețin al doilea cel mai mare canal de YouTube din lume. Au peste 60 de milioane de abonați și doar Justin Bieber are mai mulți subscriberi decât ele: 62 de milioane. 

Le mai oprește cineva? Fetele de la Blackpink scriu istorie pe YouTube. Doar Justin Bieber a mai reușit asta!

Fetele de la Blackpink au succes atât în formula care le-a consacrat, cât și pe cont propriu. Rose a început anul în forță și a lansat deja două melodii solo, pe care le-a urcat tot pe canalul trupei. În câteva luni de la lansare, videoclipurile au adunat peste 200 de milioane de vizualizări împreună și cifrele cresc de la o zi la alta. 

Aceasta este melodia care a depășit recent un miliard de ascultări și care le-a adus fetelor supremația pe YouTube: