Faptul că pandemia i-a afectat grav pe artiști nu mai este un secret pentru nimeni. De câteva zile, în online circulă o scrisoare adresată Ministerul Culturii, scrisoare la care au aderat mai mulți artiști. Ce i-a nemulțumit pe fani?

Scrisoarea pe care artiștii i-au adresat-o Ministerului Culturii a generat un val de reacții în online. Aceștia, dar și alte categorii de persoane afectate de pandemie cer Guvernului includerea într-un program special care să le asigure un venit sigur în această perioadă. Peste 30 de artiști au semnat această scrisoare, iar printre nume regăsim pe ADDA, MIsha, Delia, Tudor Chirilă, EMAA, DJ Project, Carla's Dreams, The Motans și mulți alții. În timp ce unii fani sunt de acord cu inițiativa artiștilor, alții au început să îi critice.

ADDA a luat atitudine și a pus punctul pe i. Artista nu s-a ferit să își expună nemulțumirile în online față de reacțiile fanilor. ADDA consideră că atitudinea lor nu este una justificată, având în vedere că la noi în țară nimeni nu cumpără muzică, chiar dacă și artiștii plătesc aceleași taxe ca și celelalte persoane.

”NU ESTE VORBA DOAR DE MINE!!!!! Sau de alte NUME din industrie!!! ESTE VORBA DE- INSTRUMENTIȘTI, SUNETIȘTI, ACTORI, PRODUCĂTORI etc DE OAMENII CARE CÂNTĂ LA NUNȚI!!! Vorbim de mii de OAMENI CARE NU AU MAI AVUT NICI UN VENIT DE APROAPE UN AN!!!! de OAMENI cu familii la fel ca VOI!!!!! Care trebuie să TRĂIASCĂ!!!! EU PLATESC TAXE LA FEL CA TINE!!!!”, a scris ADDA pe Facebook.