J Balvin a reușit să se remarce de-a lungul timpului prin stilul lui muzical, dar și vestimentar. José Álvaro a fost multi timp unul dintre cei mai râvniți burlaci, dar asta nu înseamnă că lucrurile au stat mereu la fel de bine. Azi, artistul împlinește 36 de ani și dacă ar fi să privim în trecut, putem spune că evoluția este foarte vizibilă.

În ultimii ani, J Balvin a evoluat cât alții într-o întreagă cariera. Artistul a lansat piese după piese, toate au îmbrăcat haina de hit, iar colaborările lui au garantat succesul multor artiști. J a primit 13 nominalizări anul trecut la premiile Grammy și astfel a pășit pentru a doua oară în Cartea Recordurilor.

J Balvin a câștigat primul său titlu GUINNESS WORLD RECORDS în martie 2016. Atunci, Balvin a doborât recordul pentru cea mai lungă staționare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de săptămâni), cu hitul său „Ginza”.

J Balvin nu a arătat mereu la fel de bine acum. Cu mult timp înainte de a fi celebru, artistul se îmbrăca simplu și avea și câteva kilograme în plus. 

Dacă l-ai fi văzut înainte, l-ai fi recunoscut?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Balvin (@jbalvin)