Feli își îndeplinește cu brio cel mai important rol din viața ei, cel de mamă. Artista a depășit etapa în care nu arată chipul fetiței sale, iar acum, Nora Luna, topește inimile fanilor.

Feli este una dintre cele mai sensibile artiste de la noi care își deschide mereu sufletul în față fanilor prin intermediul pieselor pe care le lansează. Artista se bucură în fiecare zi de zâmbetul fetiței sale și se simte cea mai norocoasă atunci când o vede cum crește. 

Feli nu a uitat nicio secundă cât de mult a contat prezența mamei sale în viața ei și cât de mult a susținut-o. Artista nu ratează nicio ocazie pentru a-i mulțumi celei care i-a dat viață, iar, de data aceasta, mesajul postat de ea pe Instagram a emoționat mii de fani.

”Mama m-a susținut din ziua 1 în a-mi urma visul. Mi-a spus “ Zâna lu’ mama, multe nu pot să îți ofer material, dar ai toată încrederea și susținerea mea. Azi îmi cânt poveștile, mama mă vede la Tv, mă aude la radio, mă vede agitată sau nervoasă și știe că după asta urmează un moment de creație.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Ce face Nora aici? - Lala. - Si mami ce face aici? - Cântă. Probabil ca si Nora Luna as fi fost si eu cu mama daca ar fi fost sustinuta de mica sa isi urmeze visul de a canta. Probabil ca in acele vremuri altfel se vedea dorinta de a face arta. Poate...doar o “etapa”. Poate altele erau prioritatile spre binele ei din punctul de vedere al bunicilor mei. Mama m-a sustinut din ziua 1 in a-mi urma visul. Mi-a spus “ Zana lu’ mama, multe nu pot sa iti ofer material, dar ai toata increderea si sustinerea mea.” Azi imi cant povestile, mama ma vede la Tv, ma aude la radio, ma vede agitata sau nervoasa si stie ca dupa asta urmeaza un moment de creatie. Ma lasa in lumea mea. Mereu cand imi cunoaste prietenii sau oamenii cu care ma inconjor profesional si nu numai, imi spune “ Ce iubita esti, Zana lu’ mama! Cata iubire aduna muzica in juru’ tau! Si cat te iubeste Dumnezău!” Vesnic recunoscatoare pentru mama mea- comoara mea, Nora mea - inima mea, Muzica - pentru tot ce imi da, pentru tot ce e ea. 🎬 @astamaifaceu ##eusuntfeli #felidinpoveste

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on