Feli este acum un artist complet. Își compune singură melodiile, are videoclipuri de zeci de milioane de vizualizări și a ajuns, din concurent la o emisiune de talent muzical, pe scaunul juriului la un show tot cu muzică. Și pe plan personal îi merge bine și urmează să devină mămică anul acesta. Feli poate spune, așadar, că este o femeie împlinită până la 32 de ani. Azi este ziua ei, așa că ne-am gândit să îți spunem câteva lucruri pe care poate nu le știai despre ea.

1. Feli e ardeleancă. S-a născut la Sebeș, s-a mutat la Cluj, a locuit și în Timișoara o perioadă, după care a ajuns la București, orașul care e acasă pentru ea în acest moment. 

2. A renunțat la școală pentru muzică. Avea 16-17 ani când a citit un anunț într-un ziar local cum că se caută solistă pentru evenimente. Atunci s-a mutat de la Sebeș la Cluj și a început să lucreze la visul de a face muzică.

3. Până să devină cunoscută în muzică, a lucrat ca agent de vânzări, apoi într-o fabrică de piele, în restaurante chinezești și buticuri. 

4. Înainte de a participa la Vocea României, show-ul care a propulsat-o, Feli a cântat cu Puya. Debutul ei în muzică a fost featuring-ul ”Vreau să te sun”. 

5. A căpătat încredere în ea datorită lui Puya. El i-a spus, la un moment dat: ”Măi Feli, dacă stai să te uiţi în gura fiecărui om cu muşchi din spatele unui calculator, o să ajungi la nebuni!”. Așa a învățat să nu-i mai pese de gura lumii.

6. A doua mare pasiune a lui Feli, după muzică, este actoria. A povestit, la un moment dat, că i-ar plăcea să joace în filme. Personajul care o inspiră cel mai mult este dădaca din serialul cu același nume. 

7. Nu se pricepe deloc să mintă. Feli a recunoscut că nu poate să mintă și că spune întotdeauna lucrurile verde în față, cu riscul de a supăra. 

8. Dacă ar avea o super-putere, i-ar plăcea să se poată face mică și invizibilă. Curiozitatea din copilărie s-a păstrat și la maturitate. I-ar plăcea să poată auzi ce spun oamenii despre ea atunci când nu e de față. 

9. Feli adoră copiii. A povestit la un moment dat, la Morning ZU, că i-ar plăcea pe viitor să investească într-o grădiniță și să fie în fiecare zi înconjurată de copii.