Feli își îndeplinește cu brio cel mai important rol din viața ei, cel de mamă. Artista a depășit etapa în care nu arată chipul fetiței sale, iar acum, Nora Luna, topește inimile fanilor.

Feli este una dintre cele mai sensibile artiste de la noi care își deschide mereu sufletul în fața fanilor prin intermediul pieselor pe care le lansează. Artista se bucură în fiecare zi de zâmbetul fetiței sale și se simte cea mai norocoasă atunci când o vede cum crește. 

Feli nu a uitat nicio secundă cât de mult a contat prezența mamei sale în viața ei și cât de mult a susținut-o. Artista nu ratează nicio ocazie pentru a-i mulțumi celei care i-a dat viață, iar, de data aceasta, mesajul postat de ea pe Instagram a emoționat mii de fani.

”Eu nu am poze din copilărie. Sufeream mereu când mi se aratau albume pline din copilăria prietenelor mele iar eu nu aveam ce să arat. O singură poza am - de când aveam 10 ani. Atât.
Poza asta e prima mea poză “de album” cu mama. Nu pot să descriu ce sentiment am avut când m-a ținut de mână...Te iubesc, Susana mea!❤️”, a
scris artista pe Instagram.