În urmă cu câteva luni, Feli a anunțat pe toată lumea că urmează să devină mamă pentru prima oară. Artista a vorbit pentru prima oară despre tatăl copilului, într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru revista Unica.

Extrem de discretă din fire, Feli și-a ținut relația departe de toată nebunia asta a showbizz-ului, așa că fanii ei au fost extrem de curioși să afle cine este iubitul ei. 

Feli a dezvăluit că a visat mereu că o să aibă o fetiță, dar pentru că dintotdeauna i-a fost frică de naștere se gândea că primul ei copil va fi unul adoptat. Asta până când, destinul i-a dat planurile peste cap, iar în viața ei a apărut Cătălin. S-au cunoscut anul trecut, când ea cânta la o nuntă, iar el venise ca invitat, deși nu mai locuia în România de aproape trei ani. S-au plăcut și s-au împrietenit și au avut câteva luni o relație la distanță. Când a revenit în țară, s-au reîntâlnit, iar Feli a știut din acel moment că își dorea ca el să devină tatăl copiilor ei: „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu.”.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă”, a povestit Feli pentru revista Unica.

Sursa foto: unica.ro