Toți fanii lui Feli știu că artista o admiră foarte tare pe Maria Tănase, iar cel mai nou material al ei, “Feli din poveste”, are multe influențe folclorice, iar asta se întâmplă datorită acestui fapt. Artista a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre asta.

"Nu știu de unde vine dragostea mea pentru Maria Tănase. Eu nu am trăit niciodată dragoste la prima vedere, dar cred că asta înseamnă. Pentru mine Maria Tănase a fost dragoste la prima vedere, în absolut tot ce ține de artă. Cred că ea m-a făcut cumva să simt atât de puternic dragostea față de folclor. Mă ia o oarecare emoție atunci când vorbesc despre ea, aproape că nu-mi mai găsesc cuvintele. O iubesc atât de mult, e inexplicabil. Mă regăsesc atât de mult în dorința ei. Muzica ei, faptul că iubea atât de tare ceea ce făcea și nu punea niciodată pe primul loc banii. Cumva trăim la fel. Acum o să par o ciudată care o aduce pe Maria Tănase în prezent, dar e prezentă în viața mea, pentru că e o inspirație continuă.", a spus artista. 

"E o bucurie și că cinci oameni, și că 5.000 îmi ascultă muzica. Făcând o paralelă cu Maria Tănase, fără să mă compar cu legenda, cumva dragostea mea față de muzică e necondiționată, nu contează banii, nu contează faima. Astea bineînțeles că vin la pachet, dar pe primul loc este muzica, este arta. Cred că de aici vine și dragostea mea față de Maria, fiindcă iubea muzica necondiționat, era pur și simplu muzică și atât.", a mai spus ea.