Ziua Tatălui a fost sărbătorită cu mare fast peste Ocean. Vedetele au apelat la sertarul cu amintiri și au postat zeci de imagini cu cei mai importanți bărbați din viața lor. Excepție nu a făcut nici Kylie Jenner care a ales să posteze o imagine cu Travis și cu micuții lor.

Kylie Jenner a postat prima imagine cu cel mic, dar, așa cum era de așteptat, nu i se vede chipul deloc. Micuțul se află la pieptul tatălui său, dar fanii nu au avut nicio sanșă în a-i vedea fața. Kylie este topittă după băiețelul ei și, deși nu îl arată prea des, este clar că este mândră că a devenit mămică de băiat.

Kylie Jenner încă se joacă cu răbdarea fanilor. Toată lumea așteaptă cus sufletul la gură să afle cum îl cheamă pe mezinul familiei, dar se pare că miliardara nu se lasă convinsă atât de ușor. Dacă au văzut că nu ajung la niciun rezultat cu ea, fanii au mers la veriga slabă a familiei.

Mason Disick, fiul lui Kourtney Kardashian și al lui Scott a scăpat porumbelul în timpul unui Q&A pe Instagram. Fără să stea prea mult pe gânduri, Mason le-a răspuns cu cea mai mare sinceritate urmăritorilor lui și a spus că mătușa lui, Kylie a decis ca pe cel mic să-l cheme Knight Jacques Webster.