Hailey Bieber este o adevărată inspirație pentru milioane de urmăritori. Soția lui Bieber este apreciată pentru naturalețea pe care o promovează, dar și pentru ținutele simple, dar de efect pe care le afișează pe Instagram.

Hailey Bieber a cucerit din nou Instagram. Soția lui Biebs face ce face și, fără prea mult efort reușește să creeze un nou trend în social media. Modelul este recunoscut pentru faptul că promovează foarte mult aparițiile naturale, fără makeup în exces și fără zeci de filtre. De data asta, Hailey a reușit să își uimească fanii cu cea mai recentă ținută pe care a purtat-o atunci când a mers la un business meeting.

Prinsă pe picior greșit. Hailey Bieber a purtat sandale cu două numere mai mici. Imaginile au uimit internetul

Hailey a fost surprinsă de paparazzi, dar cel care s-a lăudat cu ea în online a fost chiar soțul ei, Justin. Biebs a repostat la story ținuta lui Hailey compusă din shorts din denim, un top alb și un blazer verde. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de sandale verzi și o geantă în aceeași nuanță. Nu este pentru prima dată când Bieber se laudă online-ului cu soția sa fashion. Artistul a mai postat și în trecut imagini cu Hailey, fie în costum de baie, fie fără makeup, iar aprecierile din partea fanilor nu au încetat să apară.