Toamna și-a intrat în drepturi, iar Hailey Bieber pare că a vrut să fie cu un pas înaintea tuturor. Soția lui Justin s-a asigurat că este prima care „dă moda” și deja a lansat un nou trend.

Hailey Bieber este din ce în ce mai activă în online. Fostul model și-a creat o comunitate impresionantă de persoane care o urmăresc cu mare interes. De când și-a lansat propriul brand de produse de skincare, Hailey este foarte preocupată de acest domeniu și s-a documentat intens înainte de a veni cu ele pe piață.

Soția lui Biebs nu este obsedată doar de skincare, ci și de makeup and we don’t blame her! De-a lungul carierei de model, Hailey a lucrat cu cei mai buni makeup artiști din lume și a „furat” meserie. Așa cum o știm deja, vedeta nu exagerează niciodată cu machiajul, ci merge mai mult pe varianta „no makeup makeup”.

Recent, Hailey Bieber le-a arătat tuturor ce machiaj preferă pentru buze în sezonul de toamnă. Nu este deloc complicat de obținut și ai nevoie doar de lip liner și lip balm. Hailey l-a folosit pe cel de la rhode, brand-ul, propriu, dar sigur poate fi substituit și cu un altul. Îți lăsam aici rezultatul:

Hailey Bieber a dat cu subsemnatul din cauza brandului „rhode”

Hailey a fost dată în judecată de către un brand de haine deținut de Purna Khatau și Phoebe Vickers. Cele două o acuză pe soția lui Bieber că a furat numele business-ului lor de haine. Surprinzător sau nu, acela este „ Rhode NYC”. Mai mult, cele două susțin că Hailey vrea să profite de acest lucru pentru a se extinde.

Potrivit lui Phoeber, Hailey și-a indus fanii în eroare spunând mereu să cumpere produsele Rhode pentru că publicul știa că Rhode este atribuit unui brand de haine, nu de cosmetice. Totuși, se pare că Hailey a avut o încercare de a cumpăra numele de la Purna și Phoebe în 2014, dar a fost refuzată.

„Am petrecut ani întregi lucrând la formulele produselor noastre alături de dermatologi și chimiști pentru a ne asigura că fiecare produs protejează piele. Formulele noastre se bazează doar pe ingrediente de foarte bună calitate”, spunea Hailey.

Hailey Bieber dă trendurile. Ce makeup recomandă soția lui Justin pentru sezonul de toamnă
Hepta