Dacă aveai impresia că le-ai văzut pe toate, ei bine, s-ar putea să te înșeli. Spunem asta pentru că tehnologia avansează constant, iar unele dintre cele mai recente lansări din industria de beauty au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Pe această listă se înscriu cu succes și cei de la L’Oreal.

Fetele știu și înțeleg cât de dificil este să îți aranjezi sprâncenele și, mai ales, să arate la fel. Dar, acum, problema a fost rezolvată. După imprimanta de rujuri lansată de la YSL, a venit timpul ca cei de la L’Oreal să vină pe piață cu ceva inovativ. Imprimanta de sprâncene, pe numele ei Brow Magic este cea mai recentă lansare din domeniul de beauty și toată lumea vorbește despre asta. Cum funcționează, mai exact?!

Ei bine, totul se realizează cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil. Device-ul se conectează prin Bluetooth la aplicație, iar tu poți selecta nuanța corectă a sprâncenelor. Cu ajutorul inteligenței artificiale, L’Oreal Brow Magic știe ce formă ți se potrivește cel mai bine. Tot ce ai de făcut este să îndrepți device-ul către față, iar magia se întâmplă.

Momentan, L’Oreal Brow Magic se găsește chiar pe site-ul lor oficial, iar prețul unei asemenea de imprimante pentru sprâncene este de 200 de euro. Dacă este mult sau puțin, tu să ne spui! Noi credem că își face treaba foarte bine!