Hailey Bieber este recunoscută în mediul online pentru preocuparea pe care o are pentru skincare și nu numai. Soția lui Justin este estrem de atentă atunci când vine vorba de aparițiile ei și vrea să arate perfect din cap până în picioare.

Hailey Bieber este din ce în ce mai activă în online. Fostul model și-a creat o comunitate impresionantă de persoane care o urmăresc cu mare interes. De când și-a lansat propriul brand de produse de skincare, Hailey este foarte preocupată de acest domeniu. Evident, s-a documentat intens înainte de a veni cu ele pe piață.

Soția lui Biebs nu este obsedată doar de skincare, ci și de makeup. And we don’t blame her! De-a lungul carierei de model, Hailey a lucrat cu cei mai buni makeup artiști din lume și a „furat” meserie. Așa cum o știm deja, vedeta nu exagerează niciodată cu machiajul, ci merge mai mult pe varianta „no makeup makeup”.

Recent, Hailey Bieber le-a arătat tuturor ce machiaj preferă atunci când vrea să fie glam, dar fără să abuzeze de prea multe produse. Mai exact, aceasta a filmat un GRWM în timp ce se pregătea de petrecerea de Revelion, iar fanele ei au început să ia notițe.

@haileybieber

A lil New Years Eve glam 🙆🏼‍♀️ eyes by @kyliejenner hehe 💕 Happy New Year ✨🤍 ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Hailey Bieber se menține super healthy cu ajutorul unui smoothie minune

Hailey Bieber este obsedată de un ten perfect. Soția lui Justin Bieber a lucrat luni întregi pentru a dezvolta linia de produse de skincare „Rhode”. Linie care, by the way, este deja sold out. Fostul model este recunoscut în online datorită pasiunii de a avea mereu un efect de „glazzed donut”. Se pare că produsele „Rhode” fix asta fac.

Anul trecut, Hailey a organizat un mare eveniment de lansare la care au participat cei mai buni prieteni ai ei, dar și persoane din online care fac parte din comunitatea ei de fani. La party, toată lumea a fost întâmpinată cu pachete de PR, iar la raionul de băuturi s-a servit tequila „818” a lui Kendall Jenner, dar și celebrul smoothie pentru care a făcut Hailet o obsesie.

Unul dintre fanii prezenți la eveniment a afla rețeta și a publicat-o pe contul de TikTok. Pentru că sharing is caring, ți-o lăsăm și ție aici:

@vitalproteins

Our Vanilla Collagen Peptides are the KEY to the viral @Hailey Bieber smoothie!🙌🍓✨🤍 Want to give the smoothie of the summer a try for yourself? Follow along as @My friends call me Bev recreates and don’t forget to tag us when you try it!😉 #HaileyBieber #erewhon #erewhonmarket #erewhonsmoothie #smoothie #wellnessisvital #vitalproteinsUS ♬ original sound – Vital Proteins