Blake Lively este una dintre cele mai apreciate actrițe din State. Soția lui Ryan Reynolds aproape că nu a lipsit de la niciun eveniment important, așa că are un întreg album cu ținute. Pentru că nu uită niciodată de unde a plecat și pentru că evoluția este mai mult decât evidență, Blake a luat la puricat toat ținutele de până acum.

Fără doar și poate, Blake Lively este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood. Deși are la picioare o armată de stilliști, soției lui Ryan Reynolds îi place să se implice în procesul de creație și de alcătuire al ținutelor.

Anul acesta, de departe, Blake Lively a fost vedeta serii la MET Gala. Actrița i-a uimit pe toți cu apariția ei, iar rochia pe care a ales să o poarte a scris istorie. Creată de Atelierul Versace, rochia lui Blake a fost întruchiparea perfectă a istoriei Americii. Tema de anul acesta a galei a fost „gilded fashion” și, în timp ce multe alte staruri au ales să se îmbrace în auriu din cap până în picioare, mergând la sigur, Blake a interpretat tema în stilul propriu și i-a ieșit de minune.

Dacă acum este mereu prezentă pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, lucrurile nu au stat mereu la fel de bine. Într-un material realizat de cei de la Vogue, Blake a fost cel mai aprig critic al său.